На дорогах Львівщини сніг та «жовтий» рівень загрози – Укравтодор

Новини 25 Листопада, 2018 100

Ілюстрація: "Дзеркало тижня"

Погодні умови можуть зумовити порушення руху транспорту на автодорогах

Державне агентство автомобільних доріг України інформує про ускладнення погодних умов  26 та 27 листопада на автошляхах Львівщини.

Як зазначають у відомстві, з посиланням на повідомлення УкрГМЦВ, «внаслідок впливу активного циклону вдень 26 листопада та протягом доби   27 листопада у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, на півдні Тернопільської, Хмельницької, на півночі Одеської, Миколаївської, Донецької та Луганської областей очікується ускладнення погодних умов:  сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), на дорогах ожеледиця, в окремих районах налипання мокрого снігу та оделедь, 27 листопада у південних та центральних областях пориви вітру  15-20  м/с.

Погодні умови можуть зумовити порушення руху транспорту на автомобільних дорогах вищевказаних областей (2 рівень загрози «жовтий»)».

Як повідомляє  Державне агентство автомобільних доріг України, станом на 06-00 год. 25 листопада, спостерігається місцями невеликий сніг в Київській, Чернігівській та Чернівецькій областях. Місцями невеликий  дощ та туман у західних областях , Полтавській, Вінницькій та Одеській областях, на решті території без істотних опадів.

В нічний час в наслідок невеликого дощу, мряки та туману при мінусовій температурі повітря місцями виникла ожеледиця в Житомирській, Черкаській, Івано-Франківській, Рівненській та Тернопільській  областях.

Дорожні підприємства, в даних областях,  працюють щодо ліквідації ожеледиці та забезпечення проїзду.

Температура повітря в західних областях коливається від -3° до +6°С, на решті території  – 6° -2°С.

Проїзд на дорогах державного значення забезпечено.

Стан покриття на а/д державного значення в західних та в деяких центральних областях мокрий, на сході та півдні сухе.

На перевальних ділянках доріг без опадів. Температура повітря від +1  до +4°С. Стан покриття в більшості сухе.

Коментарі

Позначки: , ,