На дорогах Львівщини обмежили рух вантажівок

Новини 19 Червня, 2021 123

На дорогах Львівщини обмежили рух вантажівок

На дорогах Львівщини під час літа розпочинають діяти обмеження руху великовагового транспорту при температурі повітря вище +28С.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу патрульної поліції Львівщини.

Відповідно до вимог Законів України “Про дорожній рух”, “Про автомобільні дороги” та постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 “Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування”, з 1 червня при температурних показниках повітря вище +28 С в денну пору доби, застосовуються обмеження та заборона руху автомобільними дорогами державного значення великовагових транспортних засобів масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн.

Обмеження не стосуються транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

З метою збереження дорожнього покриття, водіям великовантажних транспортних засобів пропонується при перевищенні зазначеної денної температури здійснювати відстій на зазначених стоянках до зниження температурних показників.

Місця розташування стоянок та місць відстою для транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування на території Львівської області є на фото

На дорогах Львівщини обмежили рух вантажівок

На дорогах Львівщини обмежили рух вантажівок

Коментарі

Позначки: , ,