На дорогах Львівщини облаштовують переходи та шумові смуги

Новини 09 Листопада, 2018 605

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

На ділянці дороги Тернопіль – Львів

На автомобільній дорозі державного значення М-09 Тернопіль – Львів – Рава–Руська, на ділянці Тернопіль – Львів, продовжуються роботи із забезпечення безпеки дорожнього руху.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області, розпочато роботи із влаштування дорожньої розмітки – шумових смуг у зонах пішохідних переходів. Смуги яскраво червоного кольору влаштовують на дорожньому покритті, під час наїзду на які колеса та підвіска транспортних засобів створюють вібрацію та шум, тим самим привертаючи увагу водіїв про наближення до небезпечної ділянки.

Також, на вказаній автомобільній дорозі продовжуються роботи із влаштування дорожніх знаків, бар’єрного огородження, тротуарів та автобусних зупинок громадського транспорту.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

«Автомобільна дорога М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська є частиною транснаціонального коридору GO Highway, який з’єднує Чорне море з Балтійським. В межах Львівської області ділянку дороги Тернопіль – Львів відновлюють з 2016 року в рамках окремого інвестиційного Проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування за маршрутом Львів – Тернопіль – Умань; Біла Церква – Одеса – Миколаїв» за кошти державного бюджету», – інформують у відомстві.

Коментарі

Позначки: