На Донеччині ліквідовано масштабний канал збуту контрафактних сигарет (ВІДЕО)

Новини 19 Травня, 2021 522

На Донеччині ліквідовано масштабний канал збуту контрафактних сигарет

Під час санкціонованих обшуків у Маріуполі вилучено понад 160 тисяч пачок сигарет, загальна ринкова вартість яких понад 8 млн гривень.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Обшуки проводили у складському та офісному приміщеннях юридичної фірми. Слідчо-оперативні заходи здійснювали співробітники оперативно-розшукових підрозділів Донецького прикордонного загону у взаємодії з працівниками Служби безпеки України та Державної фіскальної служби, під процесуальним керівництвом Лівобережної окружної прокуратури м. Маріуполь.

В ході супроводу кримінального провадження за ст.199 Кримінального кодексу України оперативники задокументували злочину діяльність групи осіб, які розповсюджували вказану продукцію на території Донецької та інших областей України.

Наразі походження контрафактних тютюнових виробів встановлюється.

Нагадаємо, що днями оперативно-розшуковими підрозділами Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України, спільно із взаємодіючими правоохоронними органами, виявлено та вилучено з незаконного обігу на території Харківської та Дніпропетровської областей тютюнового контрафакту на суму понад 22 мільйона гривень.

Коментарі

Позначки: