На Донбасі загинув випускник Національної академії сухопутних військ

Новини 01 Квітня, 2020 401

Фото: ФБ

На Донбасі загинув випускник Національної Академії сухопутних військ Олександр Маланчук.

Від рук ворогів України, окупантів, які хочуть зняття санкцій і жити так, ніби нічого й не було, в зоні проведення бойових дій загинув офіцер Олександр Маланчук – випускник Національної академії сухопутних військ.

Як пише “Четверта студія”, про це на своїй сторінці у ФБ повідомляє єпископ Степан Сус.

“Від рук ворогів України, окупантів, які хочуть зняття Санкцій і жити так якби і нічого не було, в зоні проведення бойових дій загинув офіцер Олександр Маланчук – випускник Національної академії сухопутних військ, який проходив службу у 10 окремій гірсько-штурмовій бригаді. Інформацію про загибель поширили друзі та офіцери по службі. Згадаймо про нього у молитві. Пам’ятаймо Героїв України!”,- зазначається у дописі.

“Сьогодні отримав сумну звіcтку про загибель ще одного українського воїна – випускника Національної академії сухопутних військ лейтенанта Олександра Маланчука.

Олександр закінчив наш навчальний заклад минулого року за спеціалізацією “Управління діями механізованих підрозділів”. Він був старанним у навчанні, дисциплінованим та товариським курсантом, активно займався спортом, неодноразово успішно представляв Академію на спортивних змаганнях.

Після закінчення навчання проходив службу на посаді командира гірсько-штурмового взводу 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Вчора, під час підступного ворожого обстрілу в зоні проведення Операції Об’єднаних сил, виконуючи військовий обов’язок, 21-річний лейтенант Олександр Маланчук загинув.

Від себе особисто та всього колективу Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного висловлюю щирі співчуття батькам – Василю Миколайовичу та Ларисі Федорівні, рідним та близьким, бойовим побратимам загиблого офіцера.

Пам’ять про лейтенанта Олександра Маланчука завжди житиме в наших серцях. А його відданість Батьківщині та українському народові буде прикладом для всіх офіцерів та вихованців Національної академії. Пам’ятаємо…”, – написав на своїй сторінці у ФБ ректор Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук.

 

Коментарі

Позначки: ,