На Донбасі загинув український військовий

Новини 14 Червня, 2020 231

Фото: УНІАН

Ще двоє українських військових отримали поранення

Протягом минулої доби, 13 червня, збройні формування РФ на Донбасі 15 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожого обстрілу Україна втратила одного бійця, ще двоє дістали поранення.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на УНІАН,  у ранковому зведенні штабу ООС повідомляється, що агресор обстріляв українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями 122 мм артилерійських систем, мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Українські війська дали ворогу збройну відсіч та змусили його припинити обстріли.

Водночас, за даними розвідки, 13 червня українські підрозділи знищили трьох та поранили щонайменше двох російських бойовиків.

Від початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” тричі обстріляли з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів оборонні укріплення неподалік Луганського.

За поточну добу втрат серед наших захисників немає.

Коментарі

Позначки: , , , ,