На Донбасі за добу поранені троє українських військових

Новини 24 Квітня, 2020 210
Військові. Фото: відкриті джерела.

Військові. Фото: відкриті джерела.

Протягом минулої доби, 23 квітня, збройні формування Російської Федерації 15 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил, троє військовослужбовців отримали поранення.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на прес-центр операції Об’єднаних сил.

Обстріли велися із мінометів калібру 82 мм, які за Мінськими домовленостями мають зберігатися в районах відведення, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Як зазначається,  23 квітня збройні формування Російської Федерації, відверто порушуючи взяті на себе зобов’язання з дотримання режиму припинення вогню, 15 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил. Упродовж доби противник відкривав вогонь із мінометів калібру 82 мм, які за Мінськими домовленостями мають зберігатися в районах відведення, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Окупанти з міномету калібру 82 мм обстріляли позиції Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Оріхове, а з автоматичних станкових гранатометів вели вогонь по позиціях наших захисників біля Новозванівки.

Внаслідок ворожих обстрілів троє українських воїнів отримали поранення.

З початком цієї доби збройні формування Російської Федерації двічі обстріляли наших захисників. По позиціях в районі Оріхового російські найманці відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм, а по опорних пунктах поблизу Павлополя – з мінометів калібру 82 мм. У відповідь українські воїни застосовували чергові вогневі засоби.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Коментарі

Позначки: , , , , ,