На Дніпропетровщині під час руху помер водій маршрутки (ВІДЕО)

Новини 07 Лютого, 2020 1 885

Скриншот відео

Керівництво компанії-перевізника знало про проблеми зі здоров’ям водія, але не зважаючи на це, випустили його в рейс

Водій автобуса з дітьми помер за кермом під час руху. Автобус врізався в бетон.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на ДК «Захід», у Кам’янському водій автобуса, який перевозив 22 дітей у басейн, помер прямо за кермом. При цьому автобус перетнув трамвайну колію, злетів з проїжджої частини і влетів в огорожу, заваливши ліхтарний стовп. На відео видно, як з автобуса на ходу випала дівчинка.

Те, що автобус не зачепив ні одну з машин, і ніхто з дітей не постраждав – диво. За попередніми даними у 68-річного водія стався інсульт.

Водій автобуса з дітьми помер за кермом під час руху. Автобус врізався в бетон. У Кам'янському водій автобуса, який перевозив 22 дітей у басейн, помер прямо за кермом. При цьому автобус перетнув трамвайну колію, злетів з проїжджої частини і влетів в огорожу, заваливши ліхтарний стовп. На відео видно, як з автобуса на ходу випала дівчинка.Те, що автобус не зачепив ні одну з машин, і ніхто з дітей не постраждав – диво. За попередніми даними у 68-річного водія стався інсульт.

Опубліковано ДК ЗАХІД Середа, 5 лютого 2020 р.

Як пише “24 Канал”,  у Кам’янському Дніпропетровської області трапилася жахлива ДТП за участю автобуса, який віз школярів на екскурсію. Під час поїздки водій помер за кермом, після чого автобус влетів у паркан, а дівчинка на ходу випала з нього.

У Кам'янському школярка на ходу випала з автобуса

Переїхавши через трамвайну колію, автобус почало косити вліво і він полетів у будівельну огорожу. У цей час з нього випала школярка. На щастя, дівчинка та інші школярі залишилися неушкодженими.

Найперше вважалося, що причиною ДТП була несправність гальм автобуса. Та згодом з’ясувалося, що просто під час руху помер водій. У профспілці автоперевізників Дніпра повідомили, що у 68-річного чоловіка були проблеми з серцем. Імовірно, він помер від інсульту.

ДТП автобуса зі школярами у Кам'янському
Місце ДТП за участю автобуса зі школярами у Кам’янському

Ба більше, очільник профспілки Михайло Тонконогий заявив, що керівництво компанії-перевізника знало про проблеми зі здоров’ям водія, але не зважаючи на це, випустили його в рейс.

З наступного тижня ми перевіримо дотримання трудового законодавства на підприємствах. Також перевіримо медиків, які випускають водіїв у рейси. І нехай тільки спробують брехати або уникати перевірок, – заявив Тонконогий.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,