На дії Труби має бути адекватна реакція, бо завтра ДБР може прийти до кожного з нас, – Федина

Новини 24 Грудня, 2019 391

Фото: "Про Львів"

Бездіяльність суспільства по відношенню до дій директора ДБР Романа Труби щодо політичного переслідування волонтерів, ветеранів та опозиції несе потенційну загрозу для всіх українців.

Про це заявила народний депутат з фракції «Європейської Солідарності» Софія Федина в ефірі телеканалу «Прямий». Народний депутат зазначила, що Державне бюро розслідувань неправомірно переслідує ветеранів та волонтерів.

ДБР «кошмарить» ветеранів, волонтерів, і з легкістю відпускає тих, хто прямо причетний до розстрілів на Майдані і до організації ДНР і ЛНР. Має бути реакція на це, має бути об’єктивне розслідування на це.

Україну здають на всіх фронтах, а зреагувати на заяви Путіна щодо територіальної цілісності держави немає часу, бо корпоратив ще треба встигнути організувати», – наголосила політик.

Народний депутат зауважила, що на такі дії влади має бути адекватна відповідь з боку суспільства. «Ми не повинні відсторонено реагувати на все, бо з такими контролюючими органами скоро прийдуть за кожним із нас», – сказала Федина.

Коментарі

Позначки: ,