На Червоноградщині розглядають можливість будівництва житлового комплексу для біженців

Новини 22 Червня, 2022 53

Днями у Добротвірській громаді обговорили можливості розміщення внутрішньо переселених осіб, які постраждали від військової агресії рф котрі проживають на території громади.

Про це повідомляє Львівська ОДА, пише «Четверта студія».

На зустрічі були присутні проєктні організації, які продемонстрували розробку нового будівництва житлового комплексу для внутрішньо переміщених осіб у с. Старий Добротвір. Цей житловий фонд міститиме 25 блокованих будинків (88 квартир) та триповерховий багатоквартирний будинок, у яких можна розмістити від 167 осіб.

Проєкт реалізовуватиметься за сприяння Львівської обласної військової адміністрації, Проєкту USAID «Говерла», іноземних інвесторів та Добротвірської селищної ради.

Також в межах Проєкту Добротвірська громада, як партнер отримала 5 генераторів. Генератори використовуватимуть для живлення медзакладів чи інших об’єктів критичної інфраструктури. Детальніше про це читайте за посиланням.

Нагадаємо, що з початку військової агресії рф на території Червоноградського району проживає 24113 переселенців, зокрема в Добротвірській громаді – 1505 осіб.

Коментарі

Позначки: , ,