На Чернігівщині “Фольксваген” збив на смерть жінку й двох дітей

Новини 21 Листопада, 2017 51

Фото Нацполіція

На трасі Київ – Чернігів “Фольксваген Кадді” на смерть збив жінку з двома малолітніми дітьми у Козелецькому районі Чернігівської області

20 листопада близько 19:00 поліції Чернігівщини повідомили, що в населеному пункті, який знаходиться на трасі Київ – Чернігів, автомобіль збив трьох людей, інформують у відомстві.  Водія затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Правоохоронці попередньо встановили, що мешканець Козелецького району, рухаючись зі сторони Києва на автомобілі “Фольксваген Кадді”, на частково освітленій ділянці населеного пункту скоїв наїзд на місцеву жінку з двома малолітніми дітьми.

Всі троє постраждалих загинули. За попередньою інформацією, водій був тверезим.

За фактом загибелі людей відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Ця стаття карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Коментарі

Позначки: , ,