На Бущині напрацьовують стратегію розвитку населених пунктів

Новини 05 Лютого, 2019 124

За дорученням Президента України Петра Порошенка кожна область в розрізі кожного населеного пункту сформує перспективний план розвитку територій на 2019 – 2021 роки. Про це пише прес-служба ЛОДА.

Нагадаємо, що подібні розгляди плану розвитку відбулись уже у кожному районі Львівщини, відтак, такі слухання тепер здійснюють у кожному населеному пункті.

Обговорення планів розвитку триватимуть більше двох місяців. На підставі пропозицій сформують загальний план розвитку Львівської області.

Зазначимо, що обговорення планів розвитку населених пунктів на 2019-21 роки вже провели у 565 громадах області.

Відтак, учора, 4 лютого, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Роман Филипів взяв участь в обговоренні, що відбулось у селі Заводське Буського району Львівської області.

«Ми – українці, тому наші села та населені пункти повинні бути облагородженні та мати відповідний благоустрій. Саме від нас з вами залежить, у якій країні ми житимемо завтра. Нашим завданням є поїхати до людей і запитати, чого вони хочуть і що насамперед необхідно зробити. Як вони бачать розвиток свого села, селища чи міста. На основі цього сформують план розвитку кожного населеного пункту , а відтак, план розвитку Львівської обласні до 2021 року. І ми сьогодні слухаємо вас і я впевнений, що спільними зусиллями, разом, зробимо усе для того, щоб Україна процвітала», – зазначив Роман Филипів.

Коментарі

Позначки: ,