На Буковині п’яний священник погрожував поліцейським розстрілом (ВІДЕО)

Новини 03 Червня, 2021 1 023

Фото: Укрінформ

У селі Чагор на Буковині патрульна поліція зупинила священника за водіння в нетверезому стані, проте він відмовився від перевірки. При цьому називав правоохоронців “хохлами та бандерівцями” та погрожував розстрілом.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на Прямий, про це розповів активіст Сергій Стерненко у Youtube.

Інцидент стався ще 18 квітня 2021 року. Як відомо, поліція ввечері зупинила автомобіль Renault Megane, за кермом якого був нетверезий водій.

На відео чути, як чоловік погрожує правоохоронцям “всадити кулю в лоб” і називає їх “бандерівцями” та “хохлами”.

“Через пів року прийдуть румуни. Знаєш молдовську, румунську мову? Ні? Дорогий, я тебе!.. Бандерівець! Ти є хохол! Але завтра, запам’ятай, я тебе на коліна поставлю!.. Якщо не будеш знати румунську, я тобі кулю в лоб й розстріляю! Сволота бандерівська! У тебе є румунський паспорт”, – сказав священник.

На відео видно, як поліція просила священника припинити це говорити, проте він не зупинявся та продовжував поводитись агресивно. Він вигукував, що він “румун” та “молдаванин”, а тому поліція не повинна його затримувати. Коли поліція зауважила, що він на території України, священник заявив, що “Україна – продажна шкура і вже нема України”.

Також чоловік на відео каже, що він “служить в церкві”. Жінка, яка приїхала забирати чоловіка, пояснила поліцейським, що чоловік настоятель та вона вперше його бачить у такому стані.

За рішенням Глибоцького районного суду, отця Василя визнали винним та присудили йому 17 тисяч гривень штрафу за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та заборонили керувати автомобілем один рік. Також священник повинен сплатити 454 гривні судового збору.

 

Коментарі

Позначки: ,