На АЗС біля Львова замість дизелю заливають бензин,- місцевий депутат

Новини 31 Липня, 2019 454
Україна вперше за 4 роки імпортувала бензин з Росії. Фото: відкриті джерела.

Україна вперше за 4 роки імпортувала бензин з Росії. Фото: відкриті джерела.

На АЗС біля Львова замість дизелю заливають бензин.

Про це у Фейсбуці пише місцевий депутат Віталій Дяків.

“Сьогодні, як зазвичай, зранку заїхав на АЗС Мережа АЗС UPG , що в Пасіках-Зубрицьких. Попросивши залити дизелю на 5-ій колонці я просканував свою картку клієнта та пішов за напоєм”,- йдеться в дописі.

Та виїхавши з АЗС буквально за кілометр я відчув, що автівка дивно поводиться, а вже під самим домом почала глохнути, і зрештою заглохла й не завелась.

“Я було подумав, що проблема в форсунках або ще Бог знає в чому, але я й не міг уявити, що евакуювавши машину на ремонт майстер скаже мені, що в мене не дизель в системі, а БЕНЗИН.Чого-чого, але такого я не чекав. Я попередив і заправника, і оператора про те, що заправляюсь в енний раз дизелем, і ніколи бензином. Окрім цього на кришці баку, й на самому баку є надпис про дизель, і ніякі інші палива. Скаргу на гарячу лінію сформував, чек маю (на майбутнє беріть паперові чеки, бо в UPG електронні чеки не приймають, або ж робіть як я потім дублікат), колонку і решту моментів добре пригадую. Сподіваюсь на адекватну реакцію керівництва АЗС, зрештою перегляньте відеозапис з камер спостереження. А поки я не заправлятимусь на АЗС UPG”,- пише Дяків.

Коментарі

Позначки: , , ,