На автотрасі у Львівській області біля проїжджаючої автівки пролунав вибух

Новини 02 Липня, 2020 547

Фото: НПУ

Вибуховий пристрій спрацював на автодорозі у селі, коли проїхав автомобіль місцевого жителя

У селі на Львівщині, біля одного з приватних домогосподарств, вчора, 1 липня, пізно увечері  пролунав вибух. Пошкоджено автомобіль, який на момент спрацювання вибухового пристрою проїжджав поруч.

Як пише “Четверта студія”, у Нацполіції області повідомили, що постраждалих немає.

“1 липня о 20:00, с. Суховоля, вул. Б. Хмельницького, близько 22-ї години біля одного з приватних будинків спрацював вибуховий пристрій, за попередньою інформацією яку вдалося взнати на місці події ймовірно граната. Під час вибуху ніхто не постраждав, потерпілих немає”, – повідомив на своїй сторінці у ФБ координатор ГО “Варта 1” Ігор Зінкевич.

 

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 1 липня близько 20.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про вибух, що стався в селі Бартатів Городоцького району.

За вказаною адресою негайно виїхали: слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, експерти-вибухотехніки, а також співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини.

На місці події поліцейські встановили, що внаслідок вибуху невідомого пристрою був пошкоджений автомобіль, який належить 40-річному місцевому мешканцю. Постраждалих внаслідок події немає.

“Постраждалих внаслідок події немає – пошкоджений автомобіль, який проїжджав поруч”, – повідомили у поліції.

За фактом слідчі Городоцького відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські вживають усіх заходів для встановлення особи (осіб) зловмисника, причетного до вчинення кримінального правопорушення.

 

Коментарі

Позначки: , , ,