На автошляхах Львівщини випало до 5 см снігу, – Укравтодор

Новини 14 Січня, 2021 1 544

Фото ілюстративне. Джерело: ФБ

На перевалах вже майже добу йде сніг, випало 15-20 см

На Львівщині сніжить. Станом на 06-00 год. 14 січня, невеликий сніг, зокрема,  спостерігається у Львівській області, де випало до 5см.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Укравтодор.

Як зазначається, станом на 06-00 год. 14.01.2021р. невеликий сніг спостерігається у Житомирській, Київській, Рівненській, Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Черкаській областях, де випало до 5см.

Температура повітря в західних, південних, східних та центральних областях -5-2°С, в північних -14-5°С, на Одещині -5+2°С.

Покриття на дорогах державного значення в більшості областях мокре, де останню добу випадали або йдуть опади покриття місцями засніжене (Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Сумська, Миколаївська області), місцями ожеледиця у Одеській та Рівненській областях

На перевальних ділянках вже майже добу йде сніг, випало 15-20 см. Температура повітря -6-1°С. Стан покриття  мокре.

В областях виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами.

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 1853 одиниці техніки та 2243 робітників.

За повідомленням УкрГМЦ 14 січня у західних, північних та більшості центральних областей невеликий сніг, на решті території без опадів.

Як повідомляє департамент цивільного захисту Львівської ОДА, на Львівщині 14 січня хмарно, місцями невеликий сніг. Вітер південно-західний 1-4 м/с. Температура від -4° до -2°;

14 січня на дорогах ожеледиця. (І рівень небезпечності, жовтий).

Державні та місцеві дороги: проїзд забезпечено, покриття – мокре, місцями невеликий сніг, температура: від -6о до -1о С, працюють (чергують) 116 (41) осіб та 103 (37) одиниці техніки;

Перевали:

Івашківський: проїзд забезпечено, покриття – мокре, сніг, температура: -5°С;

Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття – мокре, температура: -6°С;

Орявський: проїзд забезпечено, покриття – мокре, сніг, температура: -6°С.

Як повідомили у Львівській міській раді, станом на ранок 14 січня по місту працювало 59 одиниць снігоприбиральної техніки, ще 19 машин було на чергуванні. Для посипання вулиць використано 371 м куб піскосуміші та 204 тонни реагентів.

Відтак, до прибирання було залучено: 33 піскорозкидувачі, 5 навантажувачів, 20 тракторів та 1 одиницю іншої техніки.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,