Михайло Бондар виборов подвійну перемогу, – Порошенко

Новини 04 Серпня, 2019 178

Фото: ФБ/Петро Порошенко

Петро Порошенко привітав Михайла Бондаря з перемогою на виборах і зазначив, що він «виборов подвійну перемогу».

Скриншот ФБ

«І під час гостроконкурентної кампанії. І під час нав‘язаного опонентами із «слуг народів» перерахунку голосів, нічим не вмотивованого. Не на того напали: Михайло виявив справжні бійцівські якості. І партійці спрацювали як злагоджена команда, яка так само злагоджено і ефективно захищатиме курс на ЄС та НАТО у парламенті. Це і є справжня солідарність! Усім дякую. А Вас, Михайле, щиро вітаю! Кожний проєвропейський голос в новій Раді – на вагу золота», йдеться у дописі Петра Порошенка на його сторінці у ФБ.

Як повідомлялося, Львівський окружний суд задовольнив позов кандидатів у нардепи у 119 окрузі та зобов’язав дільниці перерахувати голоси.

За рішенням суду, ОВК мала перерахувати голоси по шести дільницях 119-го округу, де за результатами опрацювання 100% протоколів переміг Михайло Бондар.

Позов подали кандидат від «Слуги Народу» Орест Кавецький та самовисуванець Віталій Кравчук. Орест Кавецький отримав на виборах 15,39% голосів, а Михайло Бондар, якого висунула «Європейська Солідарність» – 15,57%.

119-й виборчий округ охоплює Бродівський, Буський, Радехівський та частину Кам’янка-Буського району.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,