Ми здатні захистити Україну і пам’ять про Революцію Гідності, — Порошенко

Новини 17 Квітня, 2020 459

Партія “Європейська Солідарність” здатна захистити Україну, український народ і пам’ять про Революцію Гідності від людей з оточення Януковича, які сьогодні призначені у правоохоронні структури.

Про це журналістам заявив п’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенкотрансляцію вів Прямий”.

“Замість того, щоб об’єднати державу, об’єднати всі політичні сили навколо захисту України і українського населення від коронавірусу, вона далі намагаються колоти це. Я чітко наголошую, що це спроба реваншу, це конкретні дії поплічників Януковича, які були призначені, десантовані у правоохоронні, судові та прокурорські структури. На сьогоднішній день це не лише Тетяна (Чорновол – ред.). Також на допит викликали депутата нашої фракції Володимира В’ятровича за кроки по відзначенню Голодомору. Продовжується тиск на Софію Федину, Марусю Звіробій. Продовжується тиск на інших наших депутатів, включаючи вашого покірного слугу.

Але ми твердо наголошуємо. що люди з кліки Януковича, які зараз намагаються знищити пам’ять про Революцію Гідності, героїв Майдану, волонтерів, добровольців – нічого в них не вийде. Ми здатні захистити і Україну і український народ і пам’ять про Революцію Гідності”, – наголосив Порошенко.

Коментарі

Позначки: ,