Ми повинні відстоювати українські інтереси – Олег Синютка

Новини 30 Жовтня, 2019 437
"Європейська Солідарність" оприлюднила дорожню карту, яку реалізовуватиме у новій ВРУ, - Олег Синютка. Фото Четверта студія

Олег Синютка, фото 4studio

Нардеп від “Європейської Солідарності” Олег Синютка вважає, що у Верховній Раді зараз як ніколи необхідно відстоювати українські інтереси, про це політик повідомив на своїй сторінці у Faсeboоk, пише 4studio.

“Українські інтереси сьогодні полягають в тому, щоб чітко виконувати Мінські домовленості і мати дорожню карту, первинною частиною якої є військова складова і забезпечення контролю над українсько-російським кордоном.

Якщо дивитись глобально загальну думку, не тільки фракції «Європейська Солідарність», а 54% мешканців України, вчора висловив з трибуни Верховна Рада України 5 Президент Петро Порошенко.

Наше сьогодні основне завдання – це рух в сторону НАТО. Ми сьогодні повинні на Лондонському Саміті в грудні мати спільну позицію стосовно надання Україні плану дій по членству в НАТО.

Сьогодні це має бути позиція ВР, Президента і Уряду України. Це та річ, яка точно забезпечить мир на Донбасі – глобально і назавжди”, – заявив політик.

Ми повинні відстоювати УКРАЇНСЬКІ ІНТЕРЕСИ! Українські інтереси сьогодні полягають в тому, щоб чітко виконувати Мінські домовленості і мати дорожню карту, первинною частиною якої є військова складова і забезпечення контролю над українсько-російським кордоном. Якщо дивитись глобально загальну думку, не тільки фракції «Європейська Солідарність», а 54% мешканців України, вчора висловив з трибуни Верховна Рада України 5 Президент Петро Порошенко. Наше сьогодні основне завдання – це рух в сторону НАТО. Ми сьогодні повинні на Лондонському Саміті в грудні мати спільну позицію стосовно надання Україні плану дій по членству в НАТО. Сьогодні це має бути позиція ВР, Президента і Уряду України. Це та річ, яка точно забезпечить мир на Донбасі – глобально і назавжди.

Опубліковано Олегом Синюткою Середа, 30 жовтня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,