Ми повернулися у 2013 рік, коли Азаров разом з Арбузовим винайшли суперсхему, – Ганущин про діяльність Гончарука на посаді прем’єра

Новини 22 Грудня, 2019 527

Звіт голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина ,фото 4studio

Критичну нестачу коштів у державному бюджеті прем’єр Олексій Гончарук вирішує за “суперсхемою” Азарова-Арбузова зразка 2013 року

Про це заявив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин в ефірі програми “Студія Захід” з Антоном Борковським, яка вийшла на телеканалі Еспресо.TV ввечері 21 грудня 2019 року.

“Ми повернулися у 2013 рік, коли пан Азаров разом з паном Арбузовим винайшли суперсхему: грошей у державному бюджеті нема, тому з тих платежів, яке має виконувати Державне казначейство, ми будемо пускати тільки ті, які нам треба, а які не треба – всіх в чергу. Саме такий “винахід”, бо в інший спосіб не можна назвати це якимось іншими словами, запозичив у пана Азарова і пана Арбузова новий великий прем’єр, “технократ” пан Гончарук, який підписав доручення для органів казначейства – зупинити проведення платежів”, – зазначив голова облради.

При цьому, за його словами, Гончарук пішов на документальну фіксацію свого рішення, чого свого часу уникав Азаров.

“І навіть – наголошую, таке собі навіть Азаров не дозволяв, тому що Азаров був мудріший, він це робив, але не підписував – і навіть (Гончарук розпорядився – ред.) не реєструвати платежі і відповідні бюджетні зобов’язання”, – додав Ганущин.

На практиці, як пояснив керівник Львівської обларди, це матиме надзвичайно небажані наслідки.

“Іншою мовою, будівельник виконав будівельні роботи у школі в якомусь там Верхньому Синевидному. Приходить у відділ освіти і каже: “Я виконав роботу, ось Вам акт виконаних робіт. Усі підписи стоять. Оплатіть мені, будь ласка, гроші”. А йому відділ освіти каже: “Ви знаєте, а нам прем’єр заборонив не те,що оплачувати, а навіть в банк занести цей акт і цю платіжку”, – описав ситуацію Ганущин.

Коментарі

Позначки: ,