Ми не дозволимо владі Зеленського повернути Україну під колоніальний вплив Росії, – Чийгоз

Новини 14 Лютого, 2020 246
Ахтем Чийгоз

Ахтем Чийгоз

Команда Петра Порошенка була і продовжить бути надійною платформою для об’єднання патріотів і відстоюватиме національні інтереси України.

Про це сказав народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Ахтем Чийгоз у своєму відеоблозі, пише Прямий.

“Європейська Солідарність” – це платформа на яку можуть спертися патріоти. Ті хто раніше критикували Порошенка, зараз кажуть про те, що в порівнянні з новим президентом народним лідером можна назвати Порошенко. Ми відчуваємо силу в об’єднанні з патріотами на яких нова влада зараз здійснює безпрецедентний тиск – їх кидають за ґрати”, – зазначив він.

“Тиск на людей, які пов’язані з малим і середнім бізнесом – це безпрецедентні зміни ухвалення законів, які в принципі направлені на знищення цієї важливої частини суспільства.

В області культури – коли бачимо, що по відношенню до українського кіно відверте ігнорування, а іноді і елемент шовінізму, коли кажуть, що не потрібно фінансувати його”, – додав Чийгоз.

Політик наголосив, що “Європейська Солідарність” системно працює в напрямку популяризації таких державницьких позицій, як автокефальна церква і європейська інтеграція.

“Це все ми не допустимо. Ми відчуємо, що все більше і більше суспільство об’єднується навколо такої платформи яка має досвід встановлення державних стовпів єдності. Раніше сміялися, що щось-то там можна намазати на хліб, а зараз як результат отримання Томосу. Православна церква України має все більше незалежності й сил. Також посилюється в суспільстві підтримка процесу інтеграції в Європейський Союз. Всім все більш очевидно стає, що тільки спільно з нашими партнерами з ЄС і НАТО ми зможемо дотиснути ворога”, – сказав він.

Чийгоз підкреслив, що українці не дозволять Зеленському розвернути Україну в бік Росії та повернути її під російський колоніальний вплив.

“Українці не дозволять зробити відкат назад до Росії після стількох років війни і десятків тисяч загиблих і тих хто сидить в тюрмах. Українці не дозволять повернутися під колоніальний вплив Росії. Ми всі, як громадяни України, маємо внести вагомий вклад в нашу перемогу”, – зазначив політик.

Коментарі

Позначки: