Ми маємо не дати зупинити шлях до ЄС і НАТО, – Геращенко

Новини 24 Травня, 2019 45

Ірина Геращенко

Потрібно не дати зупинити шлях до Європейського Союзу і Північноатлантичного альянсу (НАТО).

Про це під час виступу на Форумі “Солідарна справа громад”, повідомила Перший заступник Голови ВР Ірина Геращенко, пише Прямий.

“Політика – це не шоу. Політика – це вміння тримати удар. Політика – це принципи і позиція. Політика – це вміння брати на себе відповідальність у найважчі часи. Політика – це вміння бути в опозиції. Політика – це, на жаль, і помилки, і вміння їх визнавати і перепрошувати. Політика – це вміння чути і говорити так, щоб почули. Політика – це вміння будувати діалог з громадськістю”,- так розпочала свій виступ Ірина Геращенко.

Парламентар зауважила, що помилки були і у команди Петра Порошенка: “Так, на жаль, ми, перебуваючи при владі, мали помилки. Ключові – це певні кадрові помилки і комунікаційні. Маємо це визнати і маємо це виправити”.

Геращенко також зазначила, що їй прикро, що новообраний Президент в своєму інавгураційному спічі не згадав кілька принципових і важливих речей: Революцію Гідності, російську агресію, ЄС і НАТО.

“Думаю це не просто сигнал, це – засторога, це те, що маємо зробити всі ми. Ми маємо не дати забути, що ворог в Кремлі, а не на Банковій. Звичайно, ми маємо не дати зупинити шлях до ЄС і НАТО і примусити в грудні подати заявку. І ми це будемо робити у владі, в Уряді чи опозиції. Ми також не повинні дати жодного шансу, аби закінчилась епоха гідності. Тому що гідність – це те , що має назву нашої Революції”.

Коментарі

Позначки: , ,