Ми йдемо на вибори, щоб захистити європейські цінності,- Порошенко

Новини 31 Травня, 2019 104

Партія «Європейська Солідарність» йде на позачергові парламентські вибори, щоб представляти інтереси проєвропейських виборців.

Про це заявив Голова партії Петро Порошенко під час виступу на з`їзді партії.

«Ми – єдина політична сила, у кого ця стратегічна мета не замовчується чи згадується десь через кому, а наскрізною ідеєю проходить через усю нашу програму, проект якої, до речі, маємо сьогодні винести на загальнопартійне обговорення. Про щоб не йшлося – про політику, про економіку, про соціальну сферу, про права людей, про подолання бідності – будь-які наші кроки мають і будуть вписуватися в європейську та євроатлантичну стратегію», – наголосив Порошенко.

«Нашу місію буде завершено лише тоді, коли Україна вступить до НАТО і ЄС, коли наші громадяни отримають кращий рівень життя та надійні гарантії тривалого миру, який Росія не наважиться порушити, бо інакше матиме справу із найнадійнішою системою колективною безпеки», – зазначив Порошенко.

Він наголосив на небезпеці формування однопартійної більшості і однопартійного уряду. «Знаю з власного досвіду, як іноді важко, а іноді взагалі неможливо ухвалювати рішення в умовах коаліційної влади. Але з іншого боку, це захищає від поспішних і непродуманих рішень. Очевидною є поточна загроза надмірної концентрації повноважень і абсолютно очевидно, що не можна віддавати владу в одні руки. Про це свідчить не лише досвід Росії, алей деяких наших сусідів по Європейському Союзу, називати які не хотів би із виключно дипломатичних міркувань. І це – важливий урок для України», – переконаний лідер партії.

Коментарі

Позначки: ,