«Ми думали, що він просто нуль. Але він, на жаль, мінус» – іноземний дипломат після зустрічі із Зеленським

Новини 27 Лютого, 2019 274

Ілюстрація: "Джерела Трускавця"

За словами шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної, високопосадовий іноземний дипломат після зустрічі з кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським відгукнувся про нього негативно.

Про це пише видання ПРОСВІТ.

Соня Кошкіна: Наведу дослівну характеристику, яку дав Зеленському один із послів.

Два або три тижні тому шоумен, кандидат у президенти України Володимир Зеленський провів зустріч із послами країн Євросоюзу в Україні. Про це 24 лютого повідомила шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна у своєму Telegram.

За словами Кошкіної, на зустрічі було дуже обмежене коло учасників, проте вдалося дізнатися деякі подробиці.

«Наведу дослівну характеристику, яку дав Зеленському один із послів. Зауважте, це не мої слова, його. «Ми думали, що він (Зеленський) просто нуль. І що це можна виправити. Але він, на жаль, мінус. Великий жирний мінус для країни. Що дуже небезпечно. І навряд чи можна з цим щось вдіяти», – дослівно сказав у приватній бесіді високопоставлений посланець. При тому, що дипломати у виразах зазвичай дуже стримані», – написала вона.

Вибори президента в Україні призначено на 31 березня 2019 року. Виборча кампанія стартувала 31 грудня 2018 року. Центрвиборчком зареєстрував 44 кандидатів.
Згідно з оприлюдненим 20 лютого опитуванням Центру Разумкова, Зеленський є лідером президентського рейтингу. За шоумена проголосувало б 19% тих опитаних, хто буде брати участь у виборах. Далі йдуть чинний президент Петро Порошенко із 16,8% голосів респондентів і лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко з 13,8%.

 

Коментарі

Позначки: ,