Ми бачимо провал комунікаційної політики і призначення винних, – Федина про евакуацію українців

Новини 25 Лютого, 2020 189

Фото: Софія Федина (Facebook Sofiya Fedyna)

Евакуація українців з міста Ухань (Китай) показала провал комунікаційної політики чинної влади та призначення винних у цьому.

Про це в ефірі Прямого заявила народна депутатка, фракції “Європейська Солідарність” Софія Федина.

“Для мене є абсолютно дикою ситуація, яка склалася навколо звинувачення наших людей, які виходили з акціями протесту проти розміщення тих евакуйованих з Китаю… Я особисто знаю від волонтерів, від ветеранів на конкретному випадку Львівського госпіталю для ветеранів і конкретно тих санаторіїв, які обговорювалися у Львівській області, – ми бачимо тотальний провал комунікаційної політики і призначення винних”, – зазначила політик.

“Тобто всі люди, які посміли задати запитання – чи правда, що там розмістять, а чому там, а чому там звільняють відділення, а чому аврально виписують хворих, а чому така дивна ситуація, а чому можуть розмістити тут, якщо один душ і один туалет на 70 пацієнтів, що не є ізоляцією потенційних інфікованих, – їх тут же призначили провокаторами… І ця паніка, і це призначення винних – воно тривало не один день і не три дні. Воно тривало добрих три тижні. І в результаті що ми отримуємо? Призначення наступних винних”, – додала Федина.

Коментарі

Позначки: , , ,