МВС оприлюднило відео з місця ДТП за участі маршрутки на Львівщині (ВІДЕО)

Новини 14 Березня, 2024 67

16 людей травмовано внаслідок перекидання маршрутки на Львівщині – поліцейські встановлюють обставини події

Попередньо встановлено, що транспортний засіб перекинувся внаслідок того, що водій автобуса намагався уникнути зіткнення з легковиком, водій якого грубо порушив вимоги Правил дорожнього руху.

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 березня, о 17.40, на автодорозі «Львів-Краковець» поблизу села Чолгині Яворівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій рейсового автобуса «Еталон», 65-річний житель Новояворівська, виїхав на смугу зустрічного руху, далі – на узбіччя, де транспортний засіб перекинувся.

Внаслідок ДТП водій автобуса та 15 його пасажирів віком від 16 до 65 років, усі мешканці Львівської області, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів.

Також встановлено, що водій автобуса намагався уникнути зіткнення з автомобілем «Volkswagen Phaeton» під керуванням 31-річного мешканця одного з сіл Яворівського району, який грубо порушив вимоги Правил дорожнього руху, виїжджаючи з другорядної дороги.

Водій легковика втік з місця події, однак невдовзі був затриманий співробітниками сектору реагування патрульної поліції Яворівського районного відділу поліції.

За фактом слідчі Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Коментарі

Позначки: , ,