МОЗ допомагає усім регіонам максимально ефективно боротися з коронавірусом, – Степанов (ФОТО)

Новини 22 Червня, 2020 412

Максим Степанов З візитом на Львівщині, фото 4studio

Сьогодні, 22 червня, на Львівщині з робочим візитом перебуває міністр охорони здоров’я України Максим Степанов, інформує Четверта студія.

Серед запропонованих змін – внесення коректив у фінансування пакетів за COVID-19.

Про це Степанов заявив під час брифінгу у Львові:

“Сьогодні я зі своїм заступником і провідними лікарями України перебуваємо на Львівщині, – щоб розібратися у ситуації, допомогти: як щодо епідеміологічної ситуації, так і щодо медичної галузі загалом. Зміни, які ми впроваджуємо в медицині робляться для всіх медиків та пацієнтів. Тому нам важливо отримувати від них зворотній зв’язок. МОЗ допомагає усім регіонам максимально ефективно боротися з коронавірусом. Зокрема зараз нам важливо змінити принцип фінансування за пакетами лікування COVID-19”, – сказав міністр.

У ході робочої поїздки міністр відвідав кілька медичних закладів області, а також провів селекторну нараду із керівництвом регіону.

Нагадаємо, за останній період Львівщина офіційно демонструє значний приріст інфікованих на коронавірус. Так, за минулу добу в області зафіксовано 200 нових випадків захворювання на COVID-19.

Як відбувався брифінг Максима Степанова у регіонального фтизіо-пульмонологічному клінічного лікувально-діагностичному центрі (вулиця Зелена, 477), дивіться у фоторепортажі кореспондента 4studio.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,