Моє ставлення до Порошенка дуже прагматичне. І досить жорстке. Але, озираючись навкруги, я розумію, що обираю його

Новини 17 Січня, 2022 1 398

Так от, моє ставлення до Порошенка дуже прагматичне. І досить жорстке. Я бачила і знаю недоліки. Але, озираючись навкруги, я розумію, що обираю його. На цьому етапі теж.

Про це у Фейсбуці пише Зоя Казанжи, інформує Четверта студія.

Публікуємо пост у повному обсязі:

Мені якось трохи дивно читати звинувачування у любові до Порошенка. Типу: ну ви ж його любите!

Мені, наприклад, є кого любити. Та і на фіга Порошенку моя любов?

Я вам більше скажу – свого часу мене Порошенко взагалі із роботи звільнив. Ні, не з Рошену)

І я, голосуючи безальтернативно в 2014-му за нього, вже мала альтернативу у 2019-му. Мала альтернативу до того часу, поки не зрозуміла, що клоунські кривляння одного не надто розумного хлопака нічим хорошим не закінчаться. І це вже було не про політику, не про демократичний вибір із багатьох кандидатур. Коли рулять технологіі і вони на службі у ображених олігархів, то нічим хорошим для країни це не закінчується. «Дайте мені першу кнопку країни і я табуретку зроблю президентом».

Олігархи не зацікавлені у розвитку. Вони живуть з маржі. І вони витискають ресурси. Коротше – це інша тема і не тут.

Так от, моє ставлення до Порошенка дуже прагматичне. І досить жорстке. Я бачила і знаю недоліки. Але, озираючись навкруги, я розумію, що обираю його. На цьому етапі теж.

Точно так, як його обирають люди, яких я поважаю і до чиїх думки та аргументів дослухаюсь.

За 2 тижні до другого туру минулих президентських виборів я була на одній зустрічі з ПО. Зустріч була не із приємних. Для ПО. І практично всім було зрозуміло, що він програє вибори. Мені здалось, що лише незадовго до закінчення своєї каденції він почав по-іншому оцінювати події, людей, обставини і т.д. Пізно, на жаль, було пізно.

Я маю свою персональну історію стосунків з Порошенко. У мене немає зіркової хвороби, але він мене знає 🙂 Так от, були два випадки (один до президентства і один після), коли йому було тяжко виконувати домовленості. Але він виконав. Всупереч своїм інтересам. Я зацінила це. Багато хто із нас сприймає людей через призму їхнього ставлення до нас. От і я так.

А Зеленський ще скоріше, аніж я думала, прямує шляхом Януковича. Якщо не втече, то сяде.

Його і зараз, коли світ занепокоєний високим рівнем ймовірного нападу РФ, більш за все хвилює саме перебування Порошенка на волі.

Бо Зеленський – закомплексована, мстива і інтелектуально досить обмежена людина. Яку ми маємо за нещастя бачити на найвищій державній посаді. Поки що.

Фото Михайла Палінчака. Він його надіслав Богдану Кутєпову зі словами: «Він її любить».

Коментарі

Позначки: