“Москва була, є і буде”: під Львовом водій викинув з маршрутки фанатку РФ (ВІДЕО)

Новини 01 Грудня, 2022 602

"Москва була, є і буде": під Львовом водій викинув з маршрутки фанатку РФ

У мережі поширили відео з Львівщини, де водій маршрутки вигнав пасажирку, яка прославляла Росію.

Відповідні кадри розмістили у Facebook на сторінці групи “В Сокалі”, – пише РБК-Україна.

Що відомо про скандал

Водія місцевої маршрутки обурили висловлювання проросійської жінки. Спершу чоловік намагався втихомирити її словами. Коли це не подіяло, вигнав прихильницю “русского міра” з автобуса.

Проте жінка не вгамувалася навіть на вулиці і продовжувала стверджувати, що нібито м*скалі дали комусь “квартири” і підприємства побудували.

“Не буде вам України. До пи*ди ваша Україна. Москва була, є і буде”, – заявила провокаторка.

Решта пасажирів підтримали вчинок водія. Дехто порадив любительці “русского міра” йти пішки до Москви.

Реакція соцмереж

Після публікації цього відео у Facebook користувачі соцмережі обурилися такій поведінці жінки. Пропонуємо найемоційніші коментарі під постом:

  • Таких нелюдей виховує московська церква. Тому тут велике питання до громади, яка дає можливість процвітати сепаратизму. Ця ку*ва ще нічого не знає про русскій мір. Відправте її до нас у Бучу, тут їй швидко вставлять мізки.
  • А подумайте, можливо оттака су*а може скидати локації електричних мереж того району, де і летіли російські ракети, які впали в Польщі! Чому водій не здав ту клячу поліцаям, щоб її телефон прощупали?
  • Мабуть та персона або її батьки жили коло корита, якщо їй так добре було в союзі.Тільки вона не вчила історії, скільки біди той союз і Рассєя принесли українцям, скільки наших людей було зaкaтoвaнo і вивезено на Сибір. Шкода, що такі тупо*илі особи живуть між нами.
  • Обурює те, що вона прожила 30 років в незалежній Україні і чекала на рус*ю! Так чому ж ти, гн..да, не поїхала на Россею, щоб жити краще?
  • Боже змилуйся. Це зовсім дурне десь втікло з дурдому, ходить і смердить русским міром.

Коментарі

Позначки: