Москаленко складає мандат депутата Львівської міськради

Новини 03 Лютого, 2021 501

Заступник мера Львова Андрій Москаленко складає мандат депутата Львівської міської ради від партії “Самопоміч”.

Як пише Четверта студія, про це Москаленко повідомив у Фейсбуці.

“Протягом останніх 10 років я маю високу честь працювати у Львівській міські раді. Для мене це справді особливо, адже прийшовши сюди ще стажувальником – студентом, я з того часу мав змогу працювати тут на різних позиціях аж до позиції заступника міського голови з питань розвитку. Окрім того, минулоріч я вперше взяв участь у виборах до міської ради, як кандидат в депутати. 1856 сихівчан підтримали мене та мою програму. І я був обраний депутатом міської ради від Сихова”, – йдеться у повідомленні.

Проте сьогодні отримав пропозицію від міського голови Андрій Садовий бути запропонованим на затвердження на посаду заступника міського голови на нову каденцію Львівської міської ради.

Заступник міського голови також є членом виконавчого комітету

“Зокрема, поєднання позиції заступника міського голови, члена виконкому і депутата є неможливим. І вочевидь некоректним. Саме тому, я прийняв сьогодні рішення скласти депутатський мандат. Замість мене до міської ради пройде наступний за списком від Сихова від «Самопомочі». Натомість, з позиції заступника міського голови разом з командою депутатів від Сихова, працюватиму над всіма проектами, які є в програмі 24/7”, – повідомив Москаленко.

Як йдеться у повідомленні, вже завтра на сесії Львівської міської ради буде розглянуто відповідні заяви та пропозиції.

Про виклики та відповідальність

Протягом останніх 10 років я маю високу честь працювати у Львівській міські раді. Для…

Опубліковано Andriy Moskalenko Середа, 3 лютого 2021 р.

Коментарі

Позначки: , ,