Монастирський хоче зникнути на місяць (ВІДЕО)

Новини 17 Липня, 2021 114

Давид Арахамія. Фото: УНІАН

Арахамія розповів про плани нового глави МВС

Новопризначений міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський хоче на місяць зникнути з інформаційного поля, щоб краще ознайомитися зі своїми обов’язками та завданнями.

Про це в ефірі програми “Велика п’ятниця” на телеканалі “Україна 24” розповів глава фракції “Слуга народу” у Верховній Раді Давид Арахамія, пише Четверта студія.

Як зазначив Арахамія, у нього є “велика надія на Дениса Монастирського”. За його словами, парламентський комітет з питань правоохоронної діяльності, який очолював Монастирський, “входить до топ-5 найскладніших комітетів Ради, тому що це стосується фактично кожного громадянина”.

“У нього є цікаві ідеї та напрацювання, концепції, які він хоче втілити. Але він вирішив, сьогодні мені сказав, умовно, на місяць зникнути з інфополя для того, щоб, по-перше, провести аудит того, що є, які є напрацювання, і вийти через місяць з пресконференцією, де він все розповість, чим буде займатися, коли він бачить втілення якихось програм для того, щоб ми потім як парламент могли його контролювати”, – повідомив “слуга народу”.

Нагадаємо, Верховна Рада 16 липня підтримала призначення Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. За його кандидатуру проголосував 271 народний депутат.

Попередник Монастирського Арсен Аваков обіймав посаду глави МВС з 2014 року. Аваков працював міністром внутрішніх справ у чотирьох урядах – Арсенія Яценюка, Володимира Гройсмана, Олексія Гончарука та Дениса Шмигаля.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив в ефірі телеканалу “Україна 24”, що Арсена Авакова попросив піти у відставку особисто президент Володимир Зеленський.

“Володимир Зеленський не обіцяв Арсену Авакову, що вони працюватимуть разом весь термін президентства. Рішення президента було – запропонувати Арсену Борисовичу піти у відставку. Арсен Борисович прийняв це рішення, воно було абсолютно спокійне, виважене, воно досить давно готувалося. І у вузькому колі це було давно відомо”, – розповів Геращенко.

Коментарі

Позначки: ,