Молодий співак Артем Ягубець презентує новий трек “Мій день” (ВІДЕО)

Новини 31 Травня, 2023 179

Молодий співак Артем Ягубець презентує новий трек “Мій день”.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу співака.

«Мій день» доторкається декількох тем в житті кожної людини.

“Мабуть, кожен з нас мав досвід, коли після розриву довготривалих стосунків настає не дуже комфортний для нас період, так би мовити. Коли ти себе погано почуваєш ментально. На своєму прикладі скажу, що мені особисто цей стан дуже не подобається, тобі мало хто чим може допомогти, або зрозуміти аби розрадити. Це тягар, який ти несеш у собі сам, і вирішити його можеш теж тільки ти сам.

Композиція «Мій день» саме про стан людини після всього що сталося, має пройти деякий час аби людина знову почала жити так як раніше, то ж цією піснею я хочу сказати, що кожен кінець – це початок.

Це не сумна пісня про не розділене кохання, це композиція, яка на дуже простій і рідній для нас мові лунає тобі в сердечко, що це лише тимчасовий етап, який подарував тобі наступний. Це досвід, який ти візьмеш із собою у майбутнє, і твоє майбутнє буде сяючим завдяки йому.

Не варто зупинятися на етапі страждань, а дивитися у майбутні перспективи які відкриються тобі зовсім скоро, одразу після перехідного етапу”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: