Молодята з Одеси врятували лебедя у львівському парку (ФОТО)

Новини 06 Вересня, 2020 1 041

Фото: ФБ/Музей Львів Скансен Шевченківський гай - фан сторінка

У Львові подружжя молодожонів з Одеси врятували від загибелі лебедя у парку “Шевченківський гай”.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляється на сторінці “Музей Львів Скансен Шевченківський гай – фан сторінка” у ФБ, де оприлюднено світлини з місця події.

У гарний сонячний день музею, покликані любов’ю до давньої архітектури, природи, звірів та птахів до нас завітали з Одеси Кирил та Діана. Непросто гуляли і любувались усім навколо, але будучи уважними запримітили що лебідь заплутався у рибальській жилці, котру частково ковтнув, ще й гачок увірвався в шию і стирчав з неї. Не стояли осторонь зателефонували ветеринару, проконсультувались, та самі рішуче впіймали лебедя котрий побивався задихаючись, стали кликати працівників доглядача  Олену Попович, гол. зберігача Руслана Сірого, розмотали лебедя із жилки, та усі разом взялись врятувати лебедя.

Гачок котрий стирчав у шиї перекусили кусачками і витягли дві частини з горла. Висловлюємо щиру подяку молодому подружжю п. Кирилу та Діані за їх рішучість та любов до птахів, за високу свідомість. Непросто це так, бо рідний брат Кирила ветеринар. Тож ще раз дякуємо братові пана Кирила, молодій родині котрі виявили повагу і шану до природи. Для молодят котрі щойно одружились це була перша спільна та високовідповідальна місія в порятунку прекрасного лебедя у своїй весільній мандрівці. Нехай продовж свого життя вони зустрічають уважних та люблячих людей!”, – зазначається у дописі “Музей Львів Скансен Шевченківський гай – фан сторінка” у ФБ.

В адміністрації закладу повідомили, що будуть встановлювати, хто закинув рибальські жилки у водойму з лебедями.

Коментарі

Позначки: , , , ,