Молодь Львівщини запрошують до участі у наметовому волонтерському таборі

Новини 06 Червня, 2019 94
Молодь Львівщини запрошують до участі у наметовому волонтерському таборі

Молодь Львівщини запрошують до участі у наметовому волонтерському таборі

З 28 червня до 4 липня в Карпатах – с. Орявчик (Сколівщина) відбудеться наметовий волонтерський табір «Пристань. Г.Р.А.Б.Л.І» (Генеральна Резиденція Активного Будівництва ЛІдерів). Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

На захід запрошують молодь віком від 14 до 25 років зі всієї Львівщини. На таборі організатори продовжуватимуть робити ремонт в старій школі села Орявчик, щоб перетворити її в заміський молодіжний центр.

Мета проведення табору – пропаганда здорового способу життя, тому алкоголь, тютюн чи інші п’янкі вироби заборонені. Крім того, на таборі розмовляють виключно українською мовою.

Крім волонтерської роботи на учасників чекають: розвиваючі ігри та спортивні змагання, посиденьки з гітарою біля ватри, мандрівки в гори, гутірки та тренінги з лідерства та саморозвитку, арт терапія та боді-арт, холі паті, waterbubblebattles, турнір з лазертагу, смачна таборова їжа, приготована власними руками на вогні, наметовий кінозал та багато іншого.

Проект став переможним на конкурсі молодіжних проектів та отримав фінансування з Обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки.

Організатори: ГО Інститут громадського лідерства,департамент внутрішньої та інформаційної політики, ГО «Мрійники», Львівський обласний молодіжний центр.

Коментарі

Позначки: ,