Між пропагандистськими програмами: російський телеканал почав транслювати новий сезон “Сватів”

Новини 29 Грудня, 2021 73

Державний телеканал “Россия 1” почав показувати серіал “Свати-7”, знятий компанією Зеленського та братами Шефір “Квартал 95”.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляють “Українські Новини”.

“Серіал помістили між двома програмами “Вести” та “Вечер с Владимиром Соловьевым”, де часто поливають брудом Україну”, — зазначає джерело.

Там нагадують, що РНБО ввела санкції проти телеканалу “Росія 1”, заборонила його трансляцію в Україні через пропаганду та заборонила всім українським компаніям торгувати з каналом.

Проте компанія “Квартал 95” змогла обійти заборону і тепер отримуватиме дохід від державного телеканалу країни-агресора.

Нагадаємо, у березні 2019 Шостий апеляційний адміністративний суд визнав законним зняття заборони з серіалу “Свати” та дозвіл в’їзду в Україну російському актору Федору Добронравову. Хоча раніше Федір Добронравов у інтерв’ю російському 1tvnetru заявив, що Крим мав повернутися до складу Росії і він повернувся.

Раніше Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України заявила, що не має наміру з’ясовувати механізм продажу комерційних прав на показ серіалу “100 000 хвилин разом” компанією “Студія “Квартал 95” російському телеканалу “СТС” в обхід чинних українських економічних санкцій.

Коментарі

Позначки: ,