Місцеві вибори засвідчили провал популізму і технології фейків олігархічних телеканалів, – Порошенко

Новини 02 Листопада, 2020 343
Петро Порошенко. Фото: Прямий.

Петро Порошенко. Фото: Прямий.

Результат “Європейської Солідарності” на місцевих виборах демонструє, що популізм і фейкові новини проросійських та олігархічних телеканалів вже не вводять людей в оману.

Про це лідер партії, п’ятий президент Петро Порошенко розповів у програмі “Гончаренко рулить”, пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”.

Він подякував кожному виборцю, який підтримав “Європейську Солідарність” по всій країні – від Заходу до Сходу.

“Підтримка “Європейської Солідарності” в порівнянні з минулим роком зросла більше, ніж удвічі. Ми єдина політична партія, яка наростила підтримку. Бо всі решта парламентських партій втратили від 30 до 50% підтримки. Це точно означає, що український виборець, народ є надзвичайно відповідальний, і я за це вдячний”, – говорить Петро Порошенко.

“Хочу подякувати своїй команді, яка була оновлена, з палаючими очима, вірою в Україну. Команда професійна на відміну від “зеленої влади” і “п’ятої колони” росіян, тому що битва була саме за це. Важливо, що був зруйнований кремлівсько-зеленський міф, що “Європейська Солідарність” – це регіональний проєкт, “партія Західної України”, і вона не виходить за межі Галичини”, – зауважив п’ятий президент.

“Перше місце, яке партія зайняла не тільки у Львівській і Тернопільській областях, а й в Рівному, в Києві й області. Це було наше завдання”, – говорить Порошенко.

“Також важливо те, що відбулося на Сході. Мета проукраїнських, проєвропейських партій – це битва за українців на Сході й Півдні – в Харківській, Запорізькій, Херсонській, Донецькій, Луганській, Одеській областях. Ми представлені в усіх без винятку обласних радах, представлені в усіх без винятку міськрадах обласних центрів. Другої такої партії немає”, – констатує Порошенко.

“Можу сказати впевнено і переконливо, дякуючи вам, шановні виборці, ми зайняли перше місце на цих виборах”, – наголосив лідер “Європейської Солідарності”.

Коментарі

Позначки: , , ,