Місцеві депутати повинні працювати ефективно, – Наталія Шелестак (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 12 Листопада, 2020 904

У Львові депутати трьох партій співпрацюватимуть у раді ОТГ. Фото 4studio

У Львові проведуть аудит міської господарки

Сьогодні, 12 листопада, представники “Європейської Солідарності”, “Варти” та “Свободи” підписали Меморандум про співпрацю депутатів в раді Львівської ОТГ.

Про це з місця події повідомляє кореспондент ІВ Четверта студія.

Наталія Шелестак наголошує, що усі новобрані депутати повинні працювати ефективно, незважаючи на політичні вподобання.

“Ми, як молода партія “Варта”, яка вперше приймала участь у виборах і отримала підтримку львів’ян, виступила з ініціативою про підписання Меморандуму про співпрацю. Ми закликали усі партії, які подолали 5% бар’єр та потрапили до міської ради, долучитись до підписання меморандуму про співпрацю. У меморандумі ми проголосили певні правила та напрямки роботи на наступні 5 років. Нам приємно, що до нас долучилась найбільша фракція “Європейської Солідарності” та партія “Свобода”. Ми вважаємо, що окрім коронавірусу у Львові основними проблемами є корупційні схеми та політичні спекуляції, які унеможливлюють управління будь-якою сфери містом”, – наголосила Наталія Шелестак.

Вона додала: “Ми вважаємо, що депутатський корпус повинен працювати ефективно, незважаючи на політичні вподобання. Ми наголошуємо, що потрібно провести аудит всієї міської господарки. Ми готові до конструктивної роботи і переконані, що вона розпочнеться у перші дні після прийняття депутатами присяги”, – наголосила Наталія Шелестак.

Новообраний депутат та голова осередку “Європейської Солідарності” у Львові Петро Адамик закликав “Самопоміч” приєднатись до підписання меморандуму про співпрацю.

“Цією угодою ми беремо на себе зобов’язання протягом наступних 5-ти років втілити програмні засади трьох політичних сил у життя львів’ян. Ми сподіваємось, що до нас приєднається “Голос”. Якщо у міській раді відбудеться повне перезавантаження чиновників, то, можливо, і “Самопоміч” зможе приєднатись. Приємно, що ще до прийняття присяги три політичні сили визначились, на яких засадах будуть працювати”, – додав Адамик.

У Меморандумі зазначається, що місцеві вибори відкрили перед Україною шанс продовжити розбудову держави, в умовах завершення реформи децентралізації, спираючись на найкращий європейський досвід розвитку територіальних громад та продовжуючи послідовний вектор руху держави, спрямований на членство в Європейському Союзі та НАТО.

Нагадаємо, що подібне об’єднання проукраїнських політичних сил у Раді Львівської ОТГ відбулось вперше.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,