Міст на Городоцькій відкритий для проїзду транспорту з обмеженням швидкості руху

Новини 16 Серпня, 2019 125

Міст на вул. Городоцькій у Львові. Фото: mapio.net

Міст на вул. Городоцька відкрили для проїзду транспорту. Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, міст відкрито з обмеженням швидкості руху. Тому просять водіїв звернути на це увагу і дотримуватися правил проїзду.Про це інформує прес-служба ЛМР

Нагадаємо, ремонтні роботи з нанесення третього шару асфальту на мості на вул. Городоцькій, на ділянці від вул. Сяйво до вул. Городоцька, 172, розпочалися в понеділок, 12 серпня. Підрядна організації «Онур» залучила велику кількість техніки для оперативного проведення робіт. Проте до 14 вересня ще триватимуть додаткові роботи, під час яких можливе ситуативне обмеження проїзду транспорту.

«Городоцький міста вже відкрито для проїзду транспорту. Дякуємо підряднику, який завдяки залученню до робіт великої кількості техніки, незважаючи на погодні умови, впродовж кількох днів виконав основні роботи з нанесення третього шафу асфальту на мості», — повідомив Олександр Одинець, в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Міст відкрито з обмеженням швидкості руху, адже ще триватимуть додаткові роботи. А саме, підрядна організація ТзОВ «Онур» нанесе розмітку, облаштують острівці безпеки, будуть встановлені турнікети та бар’єрне обгородження, та облаштують з’їзди на бічні вулички. На час проведення цих робіт можливе ситуативне обмеження проїзду транспорту.

На завершення робіт з нанесення третього шару асфальту на Городоцькому мості передбачено 6,4 млн. грн.

Коментарі

Позначки: , , ,