Міська рада Нового Роздолу “на побігеньках” у НАК “Нафтогаз”, – журналіст

Новини 12 Липня, 2020 279

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Скликається позачергова сесія міської ради, щоб попросити у НАК “Нафтогаз Україна” для її дочірньої структури “Нафтогаз Тепло” грошей на усунення поломок в роботі Новороздільської ТЕЦ

Секретар міської ради Нового Роздолу І.Кравець скликає позачергову сесію. Відповідно до звернення, яке надіслано депутатам, пропонується депутатам попросити у НАК “Нафтогаз Україна” для її дочірньої структури “Нафтогаз Тепло” грошей на усунення поломок в роботі Новороздільської ТЕЦ.

Як пише “Четверта студія”,  на своїй сторінці у ФБ громадський діяч, журналіст Ірина Телька повідомила, що “13 липня секретар міської ради Н.Роздолу І.Кравець скликає позачергову сесію. У чому терміновість? Виявляється, відповідно до звернення, яке надіслано депутатам, пропонується депутатам попросити у НАК Нафтогаз Україна для її дочірньої структури Нафтогаз Тепло грошей на усунення поломок в роботі Новороздільської ТЕЦ”.

“Пане Олексій Хабатюк, ви представляли компанію Нафтогаз Тепло як спроможну, ефективну та таку, що здатна генерувати і втілювати управлінські рішення, що дають ефект. Використання міської ради у статусі «на побігеньках», якось не зовсім вписується у цю ідеалістичну картину «наківських управлінців». Невже топ-менеджери Нафтогазу не поінформовані щодо необхідності ліквідовувати аварії чи поламки на Новороздільській ТЕЦ вашою дочірньою компанією Нафтогаз Тепло, із залученням додаткового фінансового ресурсу? Пане Роман Зубик, невже ініціатива попросити грошей для Нафтогаз Тепло депутатами Нового Роздолу виходить від управлінців даної компанії? Панове, ну хто Вам сказав, що новороздільці позбавлені гідності?!”, – наголошує у дописі Ірина Телька.

Вона наголошує, що “Нафтогаз Тепло – є законним управителем Новороздільської ТЕЦ. І компанія зобов’язана надати послуги тепла і гарячої води вчасно і у повному обсязі. Це не проблема депутатів міської ради – дефіцит грошей у компанії Нафтогаз Тепло. Ви ж не будете допомагати нам вирішувати проблему нашого дефіциту міського бюджету, який утворився при «ефективному» управлінні діючої міської адміністрації! Тоді чому ми повинні допомагати вирішувати проблеми вашої комерційної структури?”.

“Я не знаю, що відбувається з діяльністю міської ради Нового Роздолу останні місяці. Я не знаю хто генерує сесійні рішення з адміністрації місцевого, білого дому, що на Грушевського, але це якась бездонна прірва”, – наголошує у своєму дописі Ірина Телька.

Фото ФБ/Ірина Телька

Коментарі

Позначки: , ,