Міністр Зеленського обіцяє не передавати аеропорт у концесію без думки львів’ян

Новини 01 Листопада, 2019 262

Аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій запевнив, що без врахування інтересів львів‘ян ніхто не передаватиме львівський аеропорт у концесію. Це питання лише вивчається міжнародними партнерами України, але рішення на шкоду підприємству і місту ніхто не збирається приймати.

Як пише “Четверта студія”, про це сьогодні, 1 листопада, написав на своїй сторінці у ФБ народний депутат України Микола Княжицький.

“Сьогодні у Раді день уряду. Наголосив у питанні до міністерки Бабак на необхідності у процесі децентралізації враховувати особливості і інтереси мешканців високогірних регіонів Карпат. Згадав про необхідність збереження культурної спадщини українських субетносів. Також зауважив на проблемах міських агломерацій навколо великих міст. Мешканці селищ Рудне і Брюховичі , села Білогорща повинні у результаті реформи отримати послуги належного рівня.

Спілкувався з міністром інфраструктури Криклієм. Міністр запевнив мене, що без врахування інтересів львів‘ян ніхто не передаватиме львівський аеропорт у концесію. Це питання лише вивчається міжнародними партнерами України, але рішення на шкоду підприємству і місту ніхто не збирається приймати. Домовилися з міністром бути у постійній координації і працювати над тим, щоб необдумані і необговорені з громадою кроки у цьому питанні не робилися”,- зазначив у дописі Микола Княжицький.

 

Коментарі

Позначки: , ,