Міністерству оборони України повернули 5 будівель у Львові, які були незаконно продані

Новини 28 Квітня, 2021 674

Фото: Армія Інформ

Загальною площею понад 2500 квадратних метрів

До  сфери управління Міністерства оборони України повернуто 5 будівель у Львові, загальною площею понад 2500 квадратних метрів.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Армія Інформ», Міністерство оборони України продовжує вживати заходів стосовно повернення до сфери управління оборонного відомства незаконно відчуженого державного нерухомого майна.

Так, у квітні 2021 року Міноборони забезпечено державну реєстрацію речових прав за оборонним відомством на нерухоме майно у Львові в кількості 5 об’єктів, загальною площею більше 2500 кв.м., яке було протиправно продане у 2008 році одним із державних підприємств.

Нагадаємо, що судовим рішенням у 2015 році, яке набрало законної сили, згадане нерухоме майно повернуто до державної власності, проте не зважаючи на вказане, незаконні володільці продовжували його використовувати в інтересах третіх осіб з метою отримання прибутку від зайняття підприємницькою діяльністю. За вказаним фактом були відкриті відповідні виконавче та кримінальне провадження.

Коментарі

Позначки: ,