Новини

Міністерство оборони Росії закупило 45 тис. пакетів для трупів (ВІДЕО)

Служба безпеки фіксує нарощування російських військових на кордоні з Харківщиною.

Про це на нараді 23 лютого повідомив начальник Управління Служби безпеки України в Харківській області Роман Дудін, пише “Четверта студія” з посиланням на Суспільне.

“Бачимо активне маневрування і пересування військ Російської Федерації вздовж наших кордонів. Поступово нарощується військова присутність, немає жодних елементів відведення військ від державного кордону України після так званих навчань”, — сказав Дудін.

Водночас керівник управління вказує на пригнічений психологічний стан російських солдатів та неповне забезпечення — нестачу їжі, незадовільні умови розміщення тощо.

“На сьогодні, за отриманою нами інформацією, найкраща їхня тактична група нараховує лише 70% справної техніки. 30% техніки несправна. Ми бачимо навіть у напрямку Бєлгорода, де зосереджена та військова техніка, яка нездатна самостійно пересуватися. Ми бачимо щоденне зниження морально-психологічного показника в російських військах”, — додав начальник УСБУ в Харківській області.

За інформацією Дудіна, російські війська закупили 45 тисяч целофанових пакетів для перевезення трупів.

“Разом з тим, я думаю, за старовинною російською традицією, вони будуть закопувати їх просто серед поля або в цих безіменних гробах”, — сказав Дудін.

 

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

15 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

15 години тому