Міністерство оборони Росії закупило 45 тис. пакетів для трупів (ВІДЕО)

Новини 23 Лютого, 2022 267
Росія заявила про відведення військ від кордонів України

Служба безпеки фіксує нарощування російських військових на кордоні з Харківщиною.

Про це на нараді 23 лютого повідомив начальник Управління Служби безпеки України в Харківській області Роман Дудін, пише “Четверта студія” з посиланням на Суспільне.

“Бачимо активне маневрування і пересування військ Російської Федерації вздовж наших кордонів. Поступово нарощується військова присутність, немає жодних елементів відведення військ від державного кордону України після так званих навчань”, — сказав Дудін.

Водночас керівник управління вказує на пригнічений психологічний стан російських солдатів та неповне забезпечення — нестачу їжі, незадовільні умови розміщення тощо.

“На сьогодні, за отриманою нами інформацією, найкраща їхня тактична група нараховує лише 70% справної техніки. 30% техніки несправна. Ми бачимо навіть у напрямку Бєлгорода, де зосереджена та військова техніка, яка нездатна самостійно пересуватися. Ми бачимо щоденне зниження морально-психологічного показника в російських військах”, — додав начальник УСБУ в Харківській області.

За інформацією Дудіна, російські війська закупили 45 тисяч целофанових пакетів для перевезення трупів.

“Разом з тим, я думаю, за старовинною російською традицією, вони будуть закопувати їх просто серед поля або в цих безіменних гробах”, — сказав Дудін.

 

Коментарі

Позначки: ,