Мешканцям Львівщини пропонують стати прикордонниками

Новини 17 Жовтня, 2019 134

Фото з відкритих джерел

Триває набір охочих служити в Держприкодонслужбі.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на відділ комунікації Держприкордонслужби України, усі, хто мріють долучитися до когорти прикордонників, завжди мають таку можливість. Четвертий набір у рамках «Нового обличчя кордону» завершується 26 жовтня 2019 року.

Черговий відбір стартував 1 жовтня.

Зазначимо, що цей проєкт у прикордонному відомстві реалізується за підтримки Посольства США та представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ), експерти яких є постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу.

Сьогодні сервісом анкетування скористалось вже понад 1,2 тисячі осіб, 90% з яких – цивільна молодь. Варто наголосити, що наразі в середньому зафіксовано 10 осіб на місце. Найбільше заявок подано в підрозділи Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», де посади виборюватимуть близько 400 амбітних кандидатів.

Також чимало анкет подано в підрозділи «Рава-Руська» (Львівська область) та «Львів-аеропорт».

Набір також триває в підрозділи «Одеса-аеропорт», «Шегині» (Львівська область), «Римачі» і «Пархоменкове» (Волинська область), «Харків» (виключно для військовослужбовців), «Дніпро» (міста Дніпро, Полтава та Кривий Ріг, виключно для військовослужбовців).

«Кожний, хто пройде зазначений відбір, гарантовано отримає професійну підготовку за міжнародними стандартами, перспективу кар’єрного зростання, гідний рівень грошового забезпечення, соціальний захист та якісне медичне обслуговування», – зазначається у повідомленні.

Подати заявку можна за посиланням: https://newface.dpsu.gov.ua/.

Як повідомлялося, мешканцям Львівщини пропонують стати поліцейськими.

 

Коментарі

Позначки: ,