Мешканця Яворівщини затримали за підозрою у незаконному переправленні через державний кордон (ФОТО)

Новини 22 Квітня, 2022 526

Як встановили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, затриманий мав надати документи, які дозволяють безперешкодний перетин кордону України, для особи, яка такого права не має.

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівщини.

Зловмисника, 22-річного мешканця Яворівського району, правоохоронці затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання ним 12 тисяч доларів США.

За вказану суму він повинен був надати «замовнику» – чоловіка призовного віку, комплект документів, які надають тому право безперешкодного перетину державного кордону України.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, за рішенням суду підозрюваний перебуває під вартою.

Коментарі

Позначки: ,