Мешканців Львівщини запрошують на благодійне сходженні на гору Пікуй

Новини 27 Квітня, 2019 36
Мешканців Львівщини запрошують на благодійне сходженні на гору Пікуй

Мешканців Львівщини запрошують на благодійне сходженні на гору Пікуй

У неділю, 12 травня, управління туризму та куротів Львівської ОДА запрошує взяти участь у благодійному сходженні на найвищу точку Львівщини – гору Пікуй.
Благодійна акція “Мрія на всіх” відбудеться в межах проекту Veterans go спільно з альпклубом Freetour, On 3 wheels – Фонд здійснення мрій та Управління туризму та курортів Львівської ОДА. Метою заходу є збір коштів для організації походу у гори ветеранів АТО різних груп інвалідності.

Захід організовується в межах діяльності Проекту Veterans go, метою якого є допомога учасникам АТО на візках вести активний спосіб життя, у партнерстві з On3wheels, котрим вдалося організувати 22 сходження для людей з інвалідністю та підкорити різні точки українських Карпат.

Організація даного сходження служить чудовою психологічною реабілітацією для воїнів через допомогу побратиму. Тому зараз до цього проекту приєднуються і учасники АТО, щоб допомогти реалізувати мрії побратимів з обмеженими можливостями.

Учасниками благодійного сходження є ветерани АТО та члени їх сімей, колектив обласної держадміністрації, команда проекту On3wheels та усі охочі.

Вартість участі для учасників АТО й їх сімей та ВПО безкоштовна, для всіх, хто бажає здійснити сходження – благодійний внесок у довільному розмірі.

Для участі у сходженні необхідна попередня реєстрація – https://my.su/7le9v

Зверніть увагу, кількість місць обмежена, встигніть подати заявку на участь до закриття реєстрації.

План заходу:

06:00 – збір учасників. Місце збору – Львівська обласна державна адміністрація (вул. Винниченка, 18). Під’їзд до підніжжя вершини Пікуй с.Гусне, звідки і будемо робити сходження на вершину. Орієнтовний час сходження 2 год. та 2 год. спуск з вершини. Після сходження учасників частуватимуть козацьким кулішем.

Маєте запитання чи пропозиції, просимо звертатись за номером телефону: (032) 261-39-19, Христина Мелекесцева, провідний спеціаліст відділу розвитку туризму та курортів.

Коментарі

Позначки: , , , ,