Мешканців Львівщини попереджають про обмеження руху транспорту біля Яворівського полігону

Новини 01 Вересня, 2018 63

Фото: gazeta.lviv.ua

Під час військових навчань Rapid Trident проходитимуть маневри

Командування міжнародних військових навчань Rapid Trident звернулося до жителів і гостей Львівщини, де 3-15 вересня проходитимуть маневри, з попередженням про можливі обмеження руху на території Яворівського полігону та навколо нього.

Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці Rapid Trident.

«З 3 до 15 вересня, на Львівщині, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон) відбуватимуться українсько-американські військові навчання «Репід Трайдент-2018». Керівництво Львівського гарнізону та командування міжнародного військового навчання звертається до мешканців навколишніх населених пунктів Яворівського району Львівської області та громадян, які планують свій відпочинок у цій місцевості, з проханням із розумінням поставитись до певних обмежень та незручностей, пов’язаних із проведенням міжнародних військових навчань та посиленими заходами безпеки зі сторони військових», – йдеться у зверненні командування українсько-американського навчання «Репід Трайдент-2018» до мешканців Яворівського району.

У повідомленні наголошується, що під час навчань здійснюватиметься рух військових колон. Тому деякі зони автодоріг на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки будуть обмежені для руху цивільного автотранспорту. Також залучатиметься бронетехніка та проводитимуться навчальні стрільби зі стрілецької зброї, здійснюватимуться польоти вертольотів армійської авіації.

«Керівництво міжнародних навчань із міркувань турботи про безпеку цивільного населення наполегливо рекомендує у цей період не відвідувати розташування навчальних ділянок полігону.  Не заходити, або не заїжджати, будь-яким видом транспорту у зони позначені покажчиками, або оточені допоміжним персоналом. Дотримуватись правил дорожнього руху під час зустрічі на автодорогах із військовими автоколонами та окремими одиницями військового автомобільного транспорту та бронетехніки. Уважно та своєчасно спостерігати за сигналами спеціальних машин ВІБДР, що супроводжуватимуть рух військової техніки. Мешканців також просять не проводити збір ягід та грибів на території полігону — деякі визначені зони на цей період вважаються закритими», – йдеться у зверненні до населення.

 

Коментарі

Позначки: , , ,