Мешканців Донецької і Луганської областей закликали евакуюватися

Новини 13 Квітня, 2022 193

“Битва буде важкою”

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак закликав усіх жителів Донецької і Луганської областей евакуюватися, бо битва за ці області буде важкою.

Про це Єрмак повідомив у Telegram-каналі.

За його словами, людям з Луганської та Донецької областей сьогодні справді потрібно евакуюватися. Він підтримав заклик голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, щоб українці сідали в автобуси для евакуації та їхали у більш безпечні регіони.

“Битва за Донецьку та Луганську області буде важкою, і мирні люди повинні виїхати туди, де можна перечекати загострення, вберегти дітей та полегшити ЗСУ роботу по ворогу. Не зволікайте, влада робить все для евакуації”, – наголосив Єрмак.

Він додав, що Росія накопичує сили і стріляє по житлових кварталах. Окупанти готові вбивати мирних людей, використовувати їх як живий щит.

Раніше радник глави офісу президента Олексій Арестович розповів, що протягом наступних двох тижнів на Донбасі відбуватимуться важкі бої.

The Times також пише, що Росія намагається зібрати сили, які будуть перевершувати за чисельністю українські війська на Донбасі в п’ять разів. Українське військове джерело повідомило, що російські війська перекидаються з усього регіону для вирішальної, як сподівається Москва, битви на Донбасі.

Коментарі

Позначки: ,