Мешканців Червоноградського району попереджають про загрозу підтоплення житлових будинків (ФОТО)

Новини 01 Березня, 2021 252

Фото: Над Бугом

Прогнозується затоплення заплав, сільськогосподарських угідь, госпобʼєктiв, окремих садиб, будинків у Червоноградському районі

Надзвичайники попереджають, у зв’язку із відлигою у Червоноградському районі на Львівщині очікується продовження підйому рівнів води на 0,3 – 0,8 м над рівнем 28 лютого  на 20 год. Подальше затоплення заплав, с/г угідь, можливе досягнення та перевищення відміток затоплення госпобʼєктiв, окремих садиб, будинків у Червоноградському районі (ІІ рівень небезпеки помаранчевий).

Як пише «Четверта студія», про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Як зазначається у повідомленні, за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології 01 – 02 березня на р. Рата на ділянці Волиця (Сокальський ТГ, Червоноградський район) – Межиріччя (Червоноградська ТГ, Червоноградський район) очікується продовження підйому рівнів води на 0,3 – 0,8 м над рівнем 28 лютого  на 20 год. Подальше затоплення заплав, с/г угідь, можливе досягнення та перевищення відміток затоплення госпобʼєктiв, окремих садиб, будинків у Червоноградському районі ( ІІ рівень небезпеки помаранчевий).

Як повідомлялося, мешканців Червонограда попереджають про велику воду у річці Західний Буг.

Увага! Попередження про небезпечне гідрологічне явище
Шановні мешканці Львівської області!
За інформацією Львівського…

Опубликовано Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА Воскресенье, 28 февраля 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,