Мешканці Нового Львова скаржаться на сихівські трамваї (ФОТО)

Новини 15 Жовтня, 2020 1 055

Олександр Волинець/‎Гаряча лінія міста Львова

Львів’яни скаржиться на водіїв трамваїв, які під час стоянок не вимикають двигуни

У Львові водії сихівських трамваїв №8 та №4, під час стоянок на аварійно-розворотному кільці не вимикають двигуни і жителі прилеглих будинків змушені вранці “насолоджуватися” шумом двигунів електротранспорту.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляється на сторінці “Сихів Медіа” у ФБ.

“Мешканець вулиці Угорської, що в Сихівському районі, в соцмережі Фейсбук поділився своєю історією щодо ранкових трамваїв та поведінки водіїв. Чоловік розповів, що живе у будинку №27, який знаходиться в кількох метрах від аварійно-розворотного кільця для сихівських трамваїв #8 та #4. Львів’янин скаржиться на водіїв трамваїв, які під час стоянок не вимикають двигуни.

“Маємо шикарний будильник”, — додав автор допису.

Також Олександр розповів, що звертався у ЛКП “Львівелектротранс”, керівництво проводило роз’яснювальну роботу з водіями, проте вона не дала результату. Сьогодні вранці ситуація вкотре повторилась. Водій трамваю на фото стояв під вікнам львів’янина близько години (з 8:00 до 9:00), майже пів години працював двигун транспорту, поки чоловік не попросив вимкнути двигун.

Звернення уже скерували у Сихівську РА, проте чи допоможе це вирішити проблему, якщо попередня спроба була невдалою?”, – зазначається у повідомленні “Сихів Медіа”.

Довідково. Вулиця Угорська — вулиця у Сихівському районі Львова, місцевості Новий Львів. Починається п’ятипроменевим перехрестям  улиць Тернопільської, Литвиненка та Панаса Мирного і є візуальним продовженням вулиці Панаса Мирного, а також утворює шестипроменеве перехрестя з проспектом Червоної Калини.

Коментарі

Позначки: , , , ,